wwadmin

Meadow Bank

An extension and change of use from the old Buckingham Arms pub, into a house called Meadow Bank, completed in 2013

Brackley

A large extension for a lovely client. It was originally a 1920’s house with grey render, we have worked hard to cast every cill and window head to be identical to the original, removed the flat roof to the rear and put in a triple aspect master bedroom with dressing and en-suite.

LLoyds Bank – Lombard Street

Grade II* LB refurbishment. This was a historical project for the refurbishment of the old Lloyd’s Bank in Lombard Street. The two pictures shown here are of the main boardroom and the banking hall circa 1929. The refurbishment won City of London Heritage award and Millennium Lighting award.

Listed Building

This is a rear extension to a listed building in a Buckingham-shire village, the client had an existing rear extension which was delapadated and did not meet their needs. We designed a replacement which served as a gym, pottery stuido and utility space to complement the existing house. The extension has a green roof which …

Listed Building Read More »

Milton Keynes – rear extension

This was a lovely project for super clients. The clients wished to remove their existing conservatory, build a new extension and knock through to form a large family room. The resultant room should, together with the redeisgned garden form a perfect inside and outside social and family space.

Whittlebury

Our clients wanted to have a space which knitted the rear of the house together, they had had two different conservatories to the rear of the property, one from the lounge and one from the dining room, they provided a lot of space but much of the time the dining area was not used. The …

Whittlebury Read More »

Residential Refurbishment

This was a recent refurbishment project for a client in Stony Stafford. The client wanted to make a more social space for entertaining and modernise the house overall. In forces to this we provided a large single story lean-to extension to the rear and knocked down the walls between the existing kitchen and study areas. …

Residential Refurbishment Read More »

Scroll to Top